close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    ممممممممحححححححاااااااااافففففففففففظظظظظظظظ بببببببببررررررقققققققققق

    بازدید : 1510
    چهارشنبه 21 تير 1402 زمان : 16:18

    این مطلب در 7 بخش ارائه میشود که در هر بخش به یک موضوع خاص در باره لامپ ال ای دی 9 وات می پردازد

    1_ال ای دی چیست

    2_ مزایا و معایب لامپ های ال ای دی 9 وات

    3_معرفی انواع لامپ های ال ای دی 9 وات

    4_ توضیح هرکدام از لامپ های ال ای دی 9 وات معرفی شد

    5_ معرفی انواع لامپ ها از نظر ساختار
    6_ توضیح هر کدام از ساختار های معرفی شده

    7_چگونگی انتخاب یک لاپ ال ای دی مناسب

    بخش اول(ال ای دی چیست)

    LED مخفف واژه‌های Diode Light Emitted یا دیود ساطع کننده نور است. دیودهای ساطع‌ کننده نور در اصل جزء خانواده‌ دیودها هستند که زیر گروه نیمه هادی‌ها قرار می‌گیرند. خاصیتی که LED ها را از سایر نیمه‌‌ هادی‌‌ها متمایز می‌کند این است که با گذر جریان از آنها مقداری انرژی به صورت نور ساطع می‌شود. LED ها تا اواخر دهه گذشته فقط می‌توانستند سه نور آبی، سبز و قرمز تولید کنند. این موضوع موجب کاربرد محدود آنها بود. اما امروز با رنگ‌های متنوعی از جمله فرابنفش، بنفش، آبی، آبی سبز، سبز، سبز زرد، زرد، نارنجی، قرمز، قرمز تیره، مادون قرمز و سفید (خنک، گرم، طبیعی و …) در بازار وجود دارند. همین امر باعث کاربرد فراوان آنها در نورپردازی مدرن شده است.

    بخش دوم(مزایا و معایب لامپ های ال ای دی 9 وات)

    معایب:

    • در اکثر موارد خرابی لامپ LED به دلیل مدار یکسو کننده آن است.
    • مدار یکسو کننده باعث افزایش قیمت لامپ می شود.
    • در تمام جهات نور را نمی توانند ، ساطع کنند و این امر باعث ایجاد نقاط تاریک در پشت چراغ می گردد.
    • برخی محققان در مراکز تحقیقاتی دنیا بر این باورند که لامپ LED نباید در خیابان ها و معابر استفاده شود. زیرا با تولید نوری همانند نور خورشید ، بر سیستم شب و روز بدن انسان تاثیر می گذارد و باعث اختلال و ایجاد مشکلاتی می شود که هنوز به طور دقیق این موضوع اثبات و یا رد نشده است.
    • زباله برجای مانده از لامپ LED شکسته برای محیط زیست بسیار مضر می باشد.
    • موارد منتشر شده از زباله لامپ LED در فضا عامل ایجاد بیماری مانند سرطان پوست است

    مزایا:

    • در ساخت لامپ LED ، برخلاف سایر لامپ ها گازی و مایعی ، تکنولوژی نور حالت جامد بکار رفته است.
    • این نوع از روشنایی نوین ، در مقابل شوک و لرزش مقاوم هستند.
    • در تولید لامپ LED از فناوری بدون سرب استفاده شده است.
    • روشنایی ال ای دی به عنوان نور سبز شناخته می شود.
    • لامپ ال ئی دی از نظر زیست محیطی و انرژی بسیار مفید است.
    • آژانس حفاظت محیط زیست ایالت متحده آمریکا نیز لامپ LED را تایید می کند.
    • طول موج فرو سرخ و فرابنفش در روشنایی تولیدی توسط چراغ ال ای دی وجود ندارد.
    • بدلیل عدم تولید امواج فروسرخ ، نور لامپ ال ئی دی با امواج رادیویی تداخلی ندارد.
    • چراغ ال ای دی ضد آب است و شرایط دمایی آب و هوا در عملکرد لامپ LED تاثیری نمی گذارد.
    • بازه دمایی عملکرد این نوع از تکنولوژی تولید نور ، بین منفی 40 تا مثبت 85 درجه سانتیگراد می باشد.
    • لامپ ال ای دی در تمام نقاط کره زمین قابل استفاده می باشند.
    • نقاط تاریک در اطراف لامپ ال ئی دی کمتر مشاهده می شود.
    • طول عمر بالا و مصرف انرژی حداقلی لامپ LED در سیستم روشنایی
    • از نظر اقتصادی ، استفاده از چراغ ال ای دی برای تامین روشنایی ساختمان بصرفه است.
    • لامپ ها جدید از ولتاژ برق مصرفی متناوب شهری 220 ولت استفاده می کنند.

    بخش سوم(معرفی انواع لامپ های ال ای دی 9 وات)

    1_لامپ ال ای دی خورشیدی

    2_لامپ ال ای دی دیپ

    3_لامپ ال ای دی اس ام دی

    4_لامپ ال ای دی سی او بی

    بخش چهارم(توضیح هرکدام از لامپ های ال ای دی 9 وات معرفی شد)

    1_لامپ ال ای دی خورشیدی:

    انرژی خورشیدی و ال ای دی LED ترکیب کاملی است ، مانند شیر و کلوچه ! آنها در حالی که از هر کدام بهترین ویژگی ها را دارند ، با یکدیگر ترکیب شده و بهترین و کم مصرف ترین سیستم را به شما ارائه می کنند . چرا آنها اینقدر خوب با هم کار می کنند ؟ خوب در اینجا چند دلیل وجود دارد . لامپ های LED با برق DC کار می کنند . استاندارد قدیمی استفاده از CFL یا انواع دیگر لامپ ها در کاربردهای روشنایی خورشیدی همیشه به نوعی مبدل برای راه اندازی نور نیاز دارد . این باعث از بین رفتن برق می شد ولی انرژی خورشیدی با بزرگتر شدن و ذخیره اضافی باتری ، آن را جبران می کند . از آنجا که ال ای دی LED ها مستقیما از برق DC کار می کنند ، دیگر نیازی به مبدل و یا برق اضافی برای جبران این اتلاف نیست . این بدان معناست که خورشید می تواند با کارایی کارآمدتر در عین تأمین روشنایی بهتر در وات کمتر از همه بهتر باشد . ال ای دی LED ها به بهترین شکل و بازدهی ، نسبت لومن به وات را ارائه می دهند یعنی بسیار به صرفه هستند .

    این چراغ‌ها با کمک اثر فتوولتائیک کار می‌کنند. سلول‌های خورشیدی مهمترین جزء در یک پنل خورشیدی است، زیرا این سلول‌ها انرژی خورشیدی را مستقیماً به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کنند. پنل خورشیدی، انرژی الکتریکی را در اینورتر جذب می‌کند تا در باتری ذخیره و در لحظه یا بعداً استفاده شود.

    سلول خورشیدی از تعداد بسیاری کریستال سیلیکون و شیمیایی تشکیل شده که لایه‌هایی با شارژ منفی الکترونی و فضای شارژ مثبتی ایجاد کرده‌اند. با تابیدن نور خورشید بر سلول‌های خورشیدی، الکترون‌ها برانگیخته شده و به سمت فضای با شارژ مثبت حرکت می‌کنند. سپس الکترون‌ها به سمت سیم‌هایی که از داخل پنل به باتری متصل شده‌اند، جذب می‌شوند. پنل سولار Solar Panel در طول روز و با تابیدن نور خورشید، باتری را کاملاً شارژ کرده و در طول شب با ضعیف شدن نور خورشید، سلولهای خورشیدی متوقف می‌شوند. و هچنین انرژی خورشیدی مقرون به صرفه است شاید هزینه اولیه‌ای که در هنگام خرید یک لامپ و پنل خورشیدی می‌پردازید زیاد باشد، اما پس از نصب آن هیچ هزینه برقی پرداخت نخواهید کرد، که در بلند مدت باعث صرفه جویی در هزینه‌ای که برای سیستم روشنایی پرداخت می‌کردید، خواهد شد. انرژی خورشیدی منبعی نامحدود است. انرژی خورشیدی پایان ناپذیر است. تا زمانی که در مکانی زندگی می‌کنید که نور خورشید تابیده می‌شود، هیچ دلیلی وجود ندارد که نتوانید آن را در پنل ذخیره و از آن استفاده کنید. نگهداری کمی نیاز دارند و همچنین نیز از جمله مکان های که میشود در آن لامپ ال ای دی نصب کرد میشو به...

    • حلق آویز
    • چراغ راه
    • مشعل نما
    • ریسه ای
    • به روز و خلاقانه

    2_لامپ ال ای دی دیپ:

    ال‌ای‌دی‌های DIP قدیمی‌ترین نسل ال‌ای‌دی‌ها هستند که با وجود اینکه هنوز کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارند اما به دلیل نواقصی که داشتند خانواده های دیگری از ال‌ای‌دی‌ها طراحی و ساخته شدند که کلیه معایب ال‌ای‌دی‌های DIP را برطرف نمودند.

    طول عمر مفید این خانواده حداکثر 15,000 ساعت می‌باشد که در مقایسه با نسل های جدید ال‌ای‌دی‌ بسیار پایین تر است.

    از جمله محدودیت های ال‌ای‌دی‌های DIP می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    1- میزان چگالی نوری به این مفهوم که در فضایی بسیار کوچک میزان نور بالایی تولید شود.

    2- توان های بسیار پایین ال‌ای‌دی‌های DIP و عدم امکان تولید با توان های بالا

    3- عدم امکان استفاده از ال‌ای‌دی‌های DIP به منظور مصارف روشنایی و فقط محدود به کاربردهای تزئیناتی

    4- کم بودن طول عمر

    این لامپ ال ای دی در اوایل دهه ی 1960 از تکنولوژی ساخت لامپ LED دیپ استفاده شد و به لامپ LED قدیمی یا معمولی نیز شهرت یافت. با پیشرفت تکنولوژی ساخت لامپ ، سیستم روشنایی در اوایل قرن 21 و به دلیل تک رنگ بودن و بهره نوری پایین ، استفاده از این نوع لامپ محدود شد. امروزه لامپ دیپ در موارد خاصی از جمله در چراغ راهنمایی و رانندگی ، بیلبورد شهری و در نمایشگر ها با امکان رویت در دور دست کاربرد دارد.

    شایان ذکر است که بهره وری و بازدهی لامپ‌های ال ای دی دیپ بسیار پایین‌تر از لامپ‌هایی است که امروزه در بازار یافت می‌شود. تراشه‌هایی که در تولدی این نوع لامپ‌ها استفاده می‌ؤود از نوع دایره‌ای یا گلوله‌ای هستند.

    3_لامپ ال ای دی اس ام دی:

    مهتابی ال ای دی SMD نوعی لامپ اس ام دی است که در تولید آن از تکنولوژی اس ام دی استفاده شده و به همین سبب دارای شار نوری بالا و توان مصرفی پایین می‌باشد. این مهتابی دارای CRI یا شاخص تفکیک رنگ بالای 80 می‌باشد که به این منظور اشیاء قرار گرفته در گستره روشنایی آن بسیار نزدیک به رنگ واقعی خود دیده می‌شوند.و عبارت «لامپ اس ام دی » یا «چراغ اس ام دی » به این معناست که در روند ساخت برد الکترونیکی موجود در لامپ یا چراغ LED، آی سی‌ها، چیپ‌ها، دیود‌ها یا مقاومت‌ها با استفاده از دستگاه‌هایی که به طور خاص به منظور استفاده در این بخش طراحی شده اند از روی رول مربوط به خود با فشار باد، جدا شده و توسط قطع به برد متصل می‌شوند. و به طور کلی به محصولاتی که با استفاده از این فناوری به تولید رسیده‌اند محصولات LED SMD گفته می‌شود.

    نکته ای بعدی در رابط منوتاژ لامپ اس ام دی برای مونتاژ دستی قطعات الکترونیکی SMD می توانید از سیم لحیم های نازک 0.4 موجود در بازار استفاده کنید ولی اگر قصد تولید برد های الکترونیکی در مقیاس نیمه انبود را دارید پیشنهاد میکنیم استنسیل را با طلق های موجود در بازار با استفاده از دستگاه لیزر ساخته و استفاده نمایید. با این روش کافیست طرح خود را با دستگاه لیزر روی طلق با توان بالا حکاکی کنید. در نظر داشته باشید که اگر دستگاه را روی حالت برش تنظیم نمایید، لبه طرح بر اثر حرارت آب شده و استنسیل شما غیر قابل استفاده خواهد شد. پس از آن با یک کاردک و مقداری خمیر قلع می توانید قلع ریزی خود را شروع کرده و سپس قطعات را بچینید. قطعات نصب سطحی (SMD) بر اساس ساختمانشان با المان های پایه دار DIP بسیار متفاوت می باشند، و به چند گروه تقسیم میشوند. اولین گروه، المان هایی پسیو – Passive SMD هستند.

    انواع بسیار زیادی از SMD های پسیو مورد استفاده قرار می گیرد، با اینحال بخش عمده ایی از SMD های پسیو شامل مقاومت و خازن در اندازه های استاندارد شده می باشد.

    قطعات دیگر شامل کویل ها (Coil)، کریستال ها (Crystal) در شکل های خاص خودشان، می باشد. خازن و مقاومتهای SMD در سایزهای گوناگونی موجود هستند. در طرح های ۱۸۱۲, ۱۲۰۶ ,۰۸۰۵ ,۰۶۰۳ ,۰۴۰۲ و ۰۲۰۱ که این اعداد نشان دهنده ی ابعاد قطعه در صدم اینچ می باشد. به عنوان مثال ۱۲۰۶ نشان دهنده ی ابعاد ۱۲ صدم اینچ در ۶ صدم اینچ می باشد.

    ۰۶۰۳ : ابعاد قطعه ۶ صدم در ۳ صدم اینچ

    ابعاد بزرگتر مانند ۱۸۱۲ و ۱۲۰۶ جزو اولین SMD های ساخته شده بودند و امروزه به گستردگی قطعات کوچکتر مورد استفاده قرار نمی گیرند با اینحال در بردهای الکترونیک که سطح توان بالا مورد نیاز است یا در نیازمندیهای خاص که ابعاد بزرگتری لازم است مورد استفاده قرار می گیرند. اتصال به برد مدار چاپی این SMD ها از طریق نواحی فلزی در دو انتهای المان صورت می پذیرد.

    4_لامپ ال ای دی سی او بی:

    COB مخفف عبارت Chips on Board (ترجمه فارسی: تراشه ها روی صفحه) است. در این فناوری تعداد زیادی لامپ ریز ال ای دی با توان پایین با فاصله کم و یک اندازه در کنار یکدیگر و روی یه صفحه چیده شده سپس با ژلی از جنس سیلیکا و یا رزین پوشش داده می شود و با روشن شدن به صورت یک صفحه نورانی یک دست دیده می شود.

    از جمله ویژگی های این تکنولوژی می توان به عمر طولانی حدود ۵۰ هزار ساعت که از دیگر منابع نوری قدیمی تر است اشاره نمود، همچنین مصرف پایین انرژی و در عین حال تولید نور زیاد باعث شده نظر مصرف کنندگان را به خود جذب کند. زیادی نور در ال ای دی ها در برخی از کاربردها می تواند ویژگی های منفی این ال ای دی ها نیز به شمار رود به این صورت که نگاه مستقیم به این ال ای دی ها می تواند باعث نور زدگی چشم شود. یکی از راه حل های رفع این مشکل استفاده از پخش کننده های نور می باشد. گرچه این روش به میزان قابل توجهی موجب اصراف و هدر رفتن نور می شود. در لامپ های سی او بی به این دلیل که نور را در مساحت بیشتری پخش می کنند باعث خیرگی کمتر چشم نسبت به دیگر ال ای دی ها می شود. ال ای دی به گونه ای طراحی شده که می تواند در ابعاد کوچک نوری، بازدهی بیشتری داشته باشد. به عنوان مثال یک منبع نور کوچک ال ای دی در بهترین حالت می تواند در هر وات و به ازای ۲۰ میلی آمپر جریان تا ۲۴۹ لومن نور تولید کند، این در حالی است که یک منبع نور ال ای دی بزرگ تر قادر به تولید نهایتا تا ۱۶۱ لومن بر وات و به ازای ۳۵۰ میلی آمپر جریان می تواند نور تولید کند. این کاهش بازده نور به علت سایز بزرگ تر و جریان کشی بیشتر حاصل می گردد. جهت حل این مشکل لامپ های cob از مجموعه ای از لامپ های ال ای دی کوچک روی یک برد ساخته شده اند و این یعنی بازده نور بیشتر نسبت به سایر ال ای دی ها هدف از طراحی و تولید لامپ های COB ایجاد منابع نوری با بازدهی بالا می باشد، به این صورت که با کاهش جریان مصرفی و گرمای تولید شده، روشنایی حاصل از آن کاملا به صرفه و اقتصادی است. از جمله مهم ترین ویزگی های لامپ ال ای دی سی او بی میشود به اینک با پنهان شدن منبع نور می توانید نورپردازی های زیباتری را به وجود آورید.با توجه به نور فوق العاده و با کیفیت می تواند به شایستگی جایگزین لامپهای فلورسنت شود.و صرفه جویی قابل توجه در مقایسه با آن ها انجام دهید.

    بخش پنجم(معرفی انواع لامپ ها از نظر ساختار)

    1_ لامپ ال ای دی حبابی

    2_لامپ دانلایت

    3_لامپ فیلامنتی

    4_ لامپ ال ای دی وال واشر

    بخش شیشم(توضیح هر کدام از ساختار های معرفی شده)

    1_ لامپ ال ای دی حبابی:

    یکی از پرکابردترین لامپ ها کم مصرف ساختمانی که در اکثر اماکن و اتاق ها به وفور یافت می شود ، لامپ LED حبابی است که در دما و رنگ مختلف با مصرف انرژی پایین موجود می باشد. طول عمر اکثر این نوع از انواع لامپ LED در حدود 25000 ساعت است و بهره نوری لامپ حبابی بین 120 تا 200 لومن بر وات است. یک پوشش مات پلاستیکی برای یکنواختی و پخشی نور نیز بر روی صفحه ال ای دی تعبیه شده است و بدنه اکثر آنها از پلاستیک فشرده است.

    در برخی لامپ ها LED حبابی که بدنه آلومینیومی دارند به دلیل دفع حرارتی و انتقال گرما بهتر ، طول عمر این نوع لامپ ها در حدود 50000 ساعت می باشد و با ولتاژ 220 ولت برق شهری و فرکانس 50 هرتز سیستم خانگی نیز روشن می شوند. برخی ویژگی ها لامپ حبابی عبارتند از:

    • توزیع برابر ، گسترده و ملایم نور در فضا
    • استفاده از بدنه تمام پلاستیکی و مقاوم در برابر ضربه
    • نصب به صورت سرپیچی
    • رنگ ها مختلف روشنایی اعم از آفتابی ، مهتابی و یخی

    2_لامپ دانلایت:

    چراغ دانلایت، لامپی است که درون سقف قرار می‌گیرد و کاملاً احاطه می‌شود. این چراغ‌ها نور را به‌صورت پرتو باریکی به طرف پایین ساطع می‌کند. از انواع دان لایت برای تأمین لایه نوری در معماری فضای داخلی استفاده می‌کنند. زمانی که چراغ‌ها روشن می‌شود، محل نصب آن‌ها مثل نقاطی درخشنده به نظر می‌رسد. این ویژگی منحصربه‌فرد در چراغ دانلایت، باعث محبوب‌شدن آن در بین مردم است. چراغ دانلایت اسم‌های دیگری از جمله recessed light ، pot light و can light هم دارد. در ایران این چراغ را به اسم دانلایت می‌شناسند، اما بیشتر به چراغ سقفی توکار یا لامپ سقفی توکار معروف است در زابط کاربرد آنان هم می بایست بگم که دانلایت های مازی نور می توانند یک انتخاب عالی برای نورپردازی خانه شما باشند . چرا که آنها را می توان در هر نقطه از خانه...

    مثلاً ، اتاق نشیمن ، در اتاق خواب ، در حمام ، آشپزخانه ، و یا حتی در زیر کابینت آشپزخانه بکار برد . چراغ های دانلایت همچنین از لحاظ مقدار و نوع نوری که ارائه می دهد بسیار انعطاف پذیر هستند . به عنوان مثال ، آنها برای استفاده به عنوان نورپردازی کاری ، که در آن شما به مقدار زیادی نور نیاز دارید کاملا مناسب هستند . علاوه بر آن ، آنها همچنین برای نورپردازی محیطی نیز مناسب هستند . چراغ های دانلایت خیلی زیبا به نظر می رسند ! مخصوصا اگر شما نمی خواهید از چراغ آویز یا یک چراغ بزرگ در اتاق خود استفاده کنید دانلایت های مازی نور بسیار ساده ، تمیز و عالی هستند لب چراغ های Downlight ها از نظر شکلی به صورت گرد هستند. اما با این وجود انواع مختلفی از دانلایت وجود دارد که می توانید از بینشان انتخاب کنید. تفاوت در درجه اول در نوع لامپ است که شما استفاده می کنید. در حال حاضر رایج ترین نوع لامپ مورد استفاده در چراغ دانلایت لامپ هالوژنی است اما شما به تدریح متوجه خواهید شد که لامپ های CFL (لامپ های فلورسنت فشرده یا همان لامپ کم مصرف) و لامپ های LED به دلیل محبوبیت بیشتر انرژی مورد استفاده قرار خواهند گرفت. بسته به نوع لامپی که شما استفاده می کنید، چراغ downlight می تواند کم نور باشد.

    3_لامپ فیلامنتی:

    لامپ فیلامنتی نوعی لامپ ال ای دی است، که شبیه به لامپ‌های رشته‌ای و قدیمی ساخته شده است. این نوع لامپ به دلیل دیود‌های پراکنده، گرما را به راحتی پخش می‌کند و به نسبت لامپ‌های دیگر گرمای کمتری تولید می‌کند. این لامپ تنها زیبایی ندارد بلکه می‌تواند تا 90 درصد در مصرف انرژی صرفه‌جویی کند و هزینه‌های قبض برق‌ را به شدت کاهش دهد.

    لامپ های ادیسونی یا لامپ های فیلامنتی مدت زیادی نیست که رایج شده اند اما در همین مدت کوتاه در بسیاری از طراحی های داخلی و دکوراسیون فضاهای مختلف مورد استفاده قرار گرفته اند زیرا با استفاده از این لامپ ها می توان طرح های خلاقانه ای ایجاد کرد و جلوه خاصی به فضا بخشید .انواع لامپ فیلامنتی ال ای دی یا لامپ های تنگستنی به عنوان المان دیزاین و تزئین فضا به کار می روند و دارای حباب هایی با اشکال مختلف هستند که از هرکدام می توان جهت نورپردازی استفاده کرد.

    به طور کلی اگر بخواهیم ساختمان لامپ های فیلامنت دار را مورد بررسی قرار دهیم درمی یابیم که این محصولات از جدیدترین لامپ ها هستند که در واقع در دسته لامپ های LED قرار می گیرند ولی کمتر گرم می شوند همچنین از لحاظ ظاهر و نور شکل زیبایی دارند و نسبت به لامپ های رشته ای قدیمی مصرف برق کمتری دارند. از انواع لامپ های فیلامنتی یا لامپ های ادیسونی می توان در لوسترها ، دکور منازل ، نورپردازی محیط های مختلف و غیره استفاده کرد. همچنین برای لوستر های دارای شید(کلاهک) نیز استفاده از این لامپ توصیه می شود زیرا لامپ ها با حرارت بالا باعث سوزاندن این شید ها می شود.این لامپ ها برای لوستر های حبابی پیشنهاد نمی شود زیرا در این گونه لوستر ها لامپ ها به ندرت دیده می شود و استفاده از این گونه لامپ که بسیار زیبا تر از لامپ های دیگر می باشد توصیه نمی شود و همچنین از لحاظ قیمتی نیز نسبت به بقیه ی لامپ ها گران تر می باشد. این لامپ به دو صورت پاتروم شمعی (E14)و پاتروم بزرگ(E27) موجود می باشد در رنگ های آفتابی و مهتابی.

    4_لامپ ال ای دی وال واشر:

    وال واشر یک المان نورپردازی نسبتا جدید و کاربردی است که از کنار هم قرار گرفتن چندین منبع نوری که به طور معمول led است ساخته میشود، این محصولات قابل استفاده به عنوان پروژکتور نما نیز هستند. وال واشر ها محصولات روشنایی به جای استفاده از پروژکتور ها هستند.

    از مزایای وال واشرها می توان به بالا بودن فوکوس LED ها، هماهنگی کامل با سیستم DMX، بازدهی نوری بالا و راندمان بالا، توان مصرفی بسیار پایین در مقایسه با چراغ های معمولی و نورافکن ها، قابلیت نصب در زوایای مختلف با امکان اجرای سایه و روشن در سطح دیوار و تداوم نور خروجی ثابت در طولانی مدت اشاره داشت.

    کاربرد اصلی این محصول در ایجاد روشنایی و نورپردازی بر روی دیوار ها، نمای ساختمان و ایجاد پرده نور در انواع سطوح از جمله دیوارها، پل ها و… است. از دیگر کاربرد های وال واشر می توان به ساخت انواع چراغ های خطی رنگی (مانند پرچم) اشاره کرد. از وال واشر برای نورپردازی سطوح بزرگ(مخصوصا دیوارها) استفاده می شود. وال واشر بیشتر برای نورپردازی در ساختمانهای جدید کاربرد دارد. البته از این المان ممکن است در موزه ها، گالریها و فروشگاهها و یا نقاطی که یک سوژه نورپردازی که سطح بزرگی داشته باشد استفاده شود و چراغ و روشنایی به کار رفته در ساخت وال واشر ها از نوع ال ای دی هستند. LED ها یکی از کم مصرف ترین و مناسب ترین لامپ های قابل استفاده برای روشنایی می باشند. بر روی این ال ای دی از لنزی برای تنظیم زاویه تابش نور استفاده شده است که باعث می شود کنترل بیشتری بر روی شرایط نور پردازی وجود داشته باشد. این زاویه به طور معمول 30 تا 45 درجه را پوشش می دهند. گفتنی است در شرایط خاص و بنا به ضرورت می توان لنزی با زاویه متفاوت سفارش داد.

    LED های قرار گرفته به روی وال واشر ها می توانند به طور متراکم و یا با فاصله اندک از یکدیگر قرار گیرند که در این صورت نور بیشتر ارائه خواهند داد. اما همین وال واشر می تواند از ال ای دی های کمتری استفاده کند تا نور کمتری داشته باشد.

    بخش هفتم(چگونگی انتخاب یک لاپ ال ای دی مناسب)

    برای انتخاب مناسب ترین لامپ ال ای دی برای خانه خود باید به موارد زیر توجه کنید که عبارتند از:

    • پایه لامپ ال ای دی
    • شکل ظاهری لامپ LED
    • مقدار نور و درخشندگی لامپ ال ای دی ( لومن )
    • رنگ روشنایی لامپ LED

    برای خرید یک لامپ ال ای دی 9 وات خوب...

    به این ۰۹۱۰۸۸۲۹۰۹۰ شماره تماس بگیرید

    یا

    https://onlinelectricy از این لیک خرید کنید

    سیم و کابل
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : -1

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 20
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 12
  • بازدید کننده امروز : 9
  • باردید دیروز : 1
  • بازدید کننده دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 168
  • بازدید ماه : 241
  • بازدید سال : 241
  • بازدید کلی : 26640
  • کدهای اختصاصی